Koła - transport wewnętrzny w piekarniach

  • W tej kategorii znajdują się najbardziej typowe koła i zestawy kołowe stosowane w piekarniach; zarówno do standardowych rozwiązań (np. wózki do przewozu pieczywa), jak i wózkach pracujących w wysokich temperaturach (np. do pieców obrotowych).
  • Istnieje duży wachlarz rozwiązań jeśli chodzi o odporność na temperaturę, sposób mocowania oraz typy ułożyskowania. Zakres pracy kół i zestawów kołowych wynosi od -40°C do +350°C ciągłej pracy przy zachowaniu dużej nośności. Dostępne są również zestawy kołowe w wersji nierdzewnej.

 

 

Poniżej przedstawiamy wybrane koła dla zastosowania w piekarni.

MTW 100/12

MTW 100/12

Czytaj więcej
XTW 100/12

XTW 100/12

Czytaj więcej
STW 100/12

STW 100/12

Czytaj więcej
RHT 100/12

RHT 100/12

Czytaj więcej
KPRW-MTW 100K

KPRW-MTW 100K

Czytaj więcej
TPRW-XTW 100K

TPRW-XTW 100K

Czytaj więcej
KJR-PR 100S

KJR-PR 100S

Czytaj więcej
KPRW-RHT 100S

KPRW-RHT 100S

Czytaj więcej
POBW 200/20K

POBW 200/20K

Czytaj więcej
ALPU 200/20K

ALPU 200/20K

Czytaj więcej
KPW-POPU 200K-HC

KPW-POPU 200K-HC

Czytaj więcej
M100TPAHSBKG

M100TPAHSBKG

Czytaj więcej